PHOTO-ART CLEM
achtergrond tump2

Werkwijze

Werkwijze Ik fotografeer zowel vrouwelijke als mannelijke modellen, koppels, tieners, baby’s. Alleen voor modellenshots werk ik op TF-CD-P basis ENKEL als u als model een aanvulling bent voor mijn portfolio. (zie TF-CD-P) Voor alle andere fotoshoot gelieve mij te contacteren voor de voorwaarden.(zie contactpagina). Ik werk altijd met een contract dat in twee exemplaren word opgemaakt, tijdens de fotoshoot sta ik geen begeleiding toe, tenzij het model -18 jaar is. Ouders, voogd, vriend of vriendin mogen mij steeds contacteren voor meer info en met mij kennismaken, maar tijdens de shoot zelf sta ik hun aanwezigheid niet toe. Een shoot gaat vooral door in de studio in Destelbergen of op buiten locatie (als model is een eigen keuze van locatie bespreekbaar, het model zorgt zelf voor kledij en make-up. Andere modellen mogen steeds gecontacteerd om naar hun ervaring met mij te vragen. Personen jonger dan 18jaar dienen uitdrukkelijk schriftelijke toestemming te vragen aan hun ouders of voogd en mij dit voor leggen bij het ondertekenen van het contract, en moeten tijdens de shoot vergezeld zijn van een meerderjarige. Indien u zelf niet beschikt over eigen vervoer, kan ik steeds komen afhalen aan het station van Gent Dampoort – Gent St-Pieters of indien in een straal van 20km rond Destelbergen. Datum, uur locatie en soort foto’s zijn steeds in samenspraak met het model wat voor hem/haar kan of niet kan. Een shoot kan pas doorgaan na telefonisch contact en betaling van een waarborg van 20€. Geen waarborg en geen telefonische contact op voorhand = GEEN SHOOT!!!!!!. Om fackers en modellen die het niet nauw nemen met afspraken en niet komen op de afspraken en afzeggingen “last minut” te ontmoedigen. Helaas voor alle modellen die eerlijk zijn en hun afspraken wel nakomen maar dit is tegenwoordig nog de enige manier om iets of wat zeker te zijn dat de modellen komen naar de afspraak van de shoot. Bij een shot TF-CD-P krijgt het model dit geld terug tijdens de shot. Voor hen die eerlijk zijn, mag dit geen probleem vormen. Een shoot duurt 2à 3 uur en er worden 150 a200 opnames gemaakt. Al de opnames krijgt u binnen de 2 weken op CD gebrand thuisbezorgd. Alle opnames zijn op densiteit, contrast en kleur gecorrigeerd. Voor bijbestelling of nabewerking stuur mij een Email voor de voorwaarden. De foto’s mogen vrij gebruikt e gepubliceerd worden met vermelding van mijn naam, maar mogen NIET door u of iemand anders verder nabewerkt worden. Zelf ben ik vrij om deze foto’s op mijn eigen site of een foto salon of wedstrijd te gebruiken. Zoals vermeld in het contract, en dit is bindend.

COPYRIGHT FR-EN

Nederlands

Voor alle foto's op deze website geldt: alle rechten voorbehouden en copyright aan Clement Van Nuffel. De foto's op deze website zijn er om slechts hier te worden bekeken. Gebruik van de foto's, waaronder commercieel gebruik, kopiëren, downloaden, publiceren, reproduceren, aanpassen of afdrukken, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van Nuffel Clement niet toegestaan. Voor ieder gebruik is toestemming vereist en bij ieder gebruik is naamsvermelding verplicht (auteurswet art.25).


Français


Toutes les photos sur ce site est: tous droits réservés et le droit d'auteur à Clément Van Nuffel . Les photos sur ce site sont là pour être vu seulement ici . Utilisation des photos, y compris l'utilisation commerciale , copier, télécharger , publier, reproduire, modifier, ou imprimer , est interdite sans autorisation écrite préalable de Van Nuffel Clement . demander l'autorisation pour chaque utilisation et à toute utilisation attribution requise (copyright Art.25 ) .

English

For all photos on this website: all rights reserved and copyright to Clement Van Nuffel. The photos on this website are only to be viewed here. Use of the photographs, including commercial use, copying, downloading, publishing, reproducing, adjusting or printing, is not permitted without prior written permission from Van Nuffel Clement. Permission is required for every use and mentioning is mandatory for every use (copyright law art.25).